VIATA » Razboi si pace


BACK

Armistitiu

Osama bin Laden

        "Actele noastre sunt un raspuns la propriile voastre acte, la distrugerea si asasinarea popoarelor noastre in Afganistan, Irak si Palestina"
        "Acesta este un mesaj adresat vecinilor nostri de la nord de Mediterana, continand o initiativa de reconciliere, ca raspuns la reactiile lor pozitive (...) Vrem sa va informam ca etichetarea actelor noastre drept terorism nu este decat o descriere a voastra si a actelor voastre. Reactia are loc la acelasi nivel ca si actiunea initiala. Actele noastre sunt o reactie la propriile voastre acte, la distrugerea si asasinarea popoarelor noastre in Afganistan, Irak si Palestina. Fapta care a socat o lume intreaga sta marturie: asasinarea unui seic batran si handicapat, seicul Ahmed Yassin, Dumnezeu sa-l aiba in paza. Promitem in fata lui Dumnezeu ca vom pedepsi America pentru el (...) Care e religia care-i considera pe mortii vostri victime si pe mortii nostri fara de valoare? Care este principiul care spune ca sangele vostru e autentic si sangele nostru e apa? Tratamentul reciproc este just, iar cel care a dat nastere nedreptatii poarta vina cea mai mare. Cat despre politicienii vostri, si cei care le-au calcat pe urme, care continua sa ignore adevarata problema a ocuparii intregii Palestine si exagereaza minciunile si falsificarile referitoare la dreptul nostru de a ne apara, ei nu se respecta pe ei insisi. Ei dispretuiesc, totodata, sangele si mintile oamenilor. Asta pentru ca minciunile lor sporesc sangele varsat, in loc sa evite varsarile de sange.
        "Politicienii vostri va trimit fiii in tarile noastre, sa ucida si sa fie ucisi" Analizand evenimentele care au avut loc, asasinatele din tarile noastre si din tarile voastre, vom clarifica un fapt important, si anume ca nedreptatea ne este facuta, noua si voua, de catre politicienii vostri, care va trimit fiii - desi voi nu sunteti de acord - in tarile noastre, ca sa ucida si sa fie ucisi. De aceea, este in interesul ambelor parti sa punem capat planurilor acelora care varsa sangele poporului pentru propriul lor interes, si pentru a fi de folos bandei de la Casa Alba. Trebuie sa avem in vedere ca acest razboi aduce milioane de dolari profit pentru marile companii, fie ca este vorba despre producatorii de arme sau despre cei care se ocupa de reconstructie, cum este Halliburton. Este foarte clar cine beneficiaza de pe urma acestui razboi, de pe urma varsarilor de sange... Cat despre presedintele Bush si liderii care orbiteaza in jurul lui, marile companii mass-media si Natiunile Unite, care stabilesc relatiile intre stapanii cu drept de veto si sclavii din Adunarea Generala - toate acestea sunt doar niste unelte pentru a insela si exploata popoarele. Toate acestea sunt o amenintare reala pentru intreaga lume. Lobby-ul sionist este una dintre cele mai periculoase si mai dificile elemente din acest grup. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom lupta impotriva lui (...)

        "Opriti varsarea sangelui nostru pentru a nu fi varsat sangele vostru"
Ofer o initiativa de reconciliere, bazata pe angajamentul nostru de a opri operatiunile impotriva oricarei tari care se angajeaza, la randul ei, sa nu-i atace pe musulmani si sa nu se amestece in treburile lor deci sa nu participe la conspiratia SUA impotriva lumii musulmane. Aceasta reconciliere va incepe odata cu plecarea ultimului lor soldat din tarile noastre. Poarta reconcilierii va ramane deschisa timp de trei luni de la data anuntarii acestei decizii. Pentru cei care resping reconcilierea si vor razboi, noi suntem gata. Pentru cei care vor reconcilierea - noi le-am dat o sansa. Opriti varsarea sangelui nostru pentru a nu fi varsat sangele vostru. Depinde doar de voi. Fiti constienti ca situatia se va complica daca amanati lucrurile. Daca se va intampla asta, nu ne invinuiti pe noi - invinuiti-va pe voi insiva. O persoana rationala nu-si pune in joc securitatea, banii si viata copiilor pentru a-i face pe plac mincinosului de la Casa Alba. (...) Uciderea rusilor s-a petrecut dupa invazia lor in Afganistan si Cecenia, uciderea europenilor dupa invazia lor in Afganistan si Irak, iar uciderea americanilor dupa sprijinul acordat evreilor in ocuparea Palestinei si dupa invazia lor in Peninsula Arabica. (...) Se spune ca e mai bine sa previi decat sa tratezi. Un om fericit este un om care a invatat din experienta altora".BACK