DomiNET


       Cautati mai intai imparatia Lui Dumnezeu si toate acestea se vor adauga voua. Nu te teme, turma mica, pentru ca Tatal vostru a binevoit sa va dea voua imparatia. Vindeti averile voastre si dati milostenie; faceti-va pungi care nu se invechesc, comoara neimputinata in ceruri, unde fur nu se apropie, nici molie nu o strica. Caci unde este comoara voastra, acolo este inima voastra.


Eu stiu   

Eu Stiu

       "Eu stiu" vrem sa fie un strigat de lupta pentru toti tineri care gandesc pozitiv si vor sa ia atitudine in fata crimelor, hotiilor si a tuturor nesimtirilor de care ne lovim zilnic. Vrem sa schimbam sistemul criminal care conduce in acest moment tara si cand spunem asta ne referim la toata clasa politica si la toate institutiile patate de coruptie si care au sange si creier pe maini.

Sangele batranilor ce mor fiindca nu au parte de medicamente si de o minima ingrijire, sangele noilor nascuti cu boli in spitale infecte si pe langa directori nepasatori, sufletul copiilor ce cresc trumatizati de saracie si intr-o ignoranta absoluta, creierul tinerilor ce sunt nevoiti sa plece din tara, sa se dezradacineze fiindca nu mai suporta jegul care ne inunda din toate directiile, inclusiv sau mai ales pe canalele media.

Tot, dar tot ce se intampla e numai de fatada. Politica, media, managemnetul, aproape nimeni nu vrea sa schimbe ceva cu adevarat, totul e facut doar pentru imagine.Simt cum emana ipocrizie si aroganta mai toti politicienii nostril; te intrebi daca fiintele acestea chiar au copii, ce viitor vor sa le asigure nu stiu, dar probabil unul intr-un bol de sticla.

Eu stiu spuneti-le celor care va trateaza cu dispret fiinca nu le dati spaga cand mergeti in spital, la judecatorie, la orice institutie publica. Eu stiu cum stau lucrurile si ele se vor schimba. Eu stiu ce trebuie sa fac ca sa le schimb. Eu stiu ca daca iau atitudine, nu maine, nici poimaine si nici la anul lucurile nu vor fi mai bune, dar eu le schimb chiar acuma prin atitudinea mea. Eu stiu ca pot schimba totul prin mine, eu stiu ca eu trebuie sa fiu altfel pentru asta. Eu stiu si eu incepand de azi iau atitudine. Eu stiu.

Eu stiu.    ...In aceste vremuri de false triumfalisme, adevarata rezistenta vine de la cei care se bat pentru cauze considerate pierdute

Ernesto Sabato